In acest an de revelion, am pregatit cateva platouri cu bruschete ca si aperitiv. M-am gandit ca salate o sa aduca alte domnisoare iar acestea mi-au suras si m-am gandit ca o sa ne prinda bine....O reteta usor de preparat...Bine pentru mine de aceasta data a durat putin pentru ca am pregatit mai multe.....
Ingrediente pentru o portie mica
Avem nevoie de
Ingrediente pentru o portie mica
Avem nevoie de
- 2 felii de paine
- 1 rosie
- 50 g mozzarella
- busuioc
- 1 catel de usturoi
- ulei de masline
- sare
Cum se fac bruschetele
Feliile de paine se prajesc si se ung cu un catel de usturoi inmuiat in ulei de masline. Rosia se taie cubulete impreuna cu mozzarella. Se pun ambele intr-un bol unde se amesteca cu ulei de masline, busuioc si sare si se pun pe ambele felii de paine. Optional putem pune si ardei taiat bucatele sau putin ulei de floarea soarelui.
Pofta buna!
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
părerea ta