Intalnirile online - Categorii de barbati

Intalnirile online nu sunt o noutate pentru perioada in care traim. Sunt convinsa ca fiecare din generatia mea a incercat macar o data sa intre pe un site de socializare. Unii au optat sa converseze pe chat si poate altii au experimentat o intalnire. Cert este ca dupa cateva luni de prezenta pe cateva site-uri de socializare am ajuns sa trag mici concluzii personale si am "descoperit" cateva categorii de tipi pe acolo:


Ai ocazia sa dea peste tine  indivizi fara scoala care nici sa scrie bine nu stiu, dar ei te "admira" si vor sa-ti dea numarul de telefon dupa ce te saluta. Li se pare "normal" sa fie sunati. In principal se cred super masinarii de sex care iti pot indeplini orice dorinta. Recunosc sunt printre ei si persoane sensibile care, poate, chiar cauta ceva mai serios....Cel putin au aspiratii "inalte" si umpic de curaj, nu-i asa? Ma abtin sa comentez deoarece,  cu aceasta categorie nu e indicat sa pierzi vremea, avand in vedere ca timpul e pretios.

O categorie de oameni "uratei". Cu parere de rau trebuie sa spun ca as putea discuta cu ei ore intregi, sa ne intelegem doar ca le creezi impresie buna si ei vor mai mult, sa te intalneasca. Si cand vezi oricum cum arata in pozele cu care se lauda pe net, nu prea te-ai incumeta. Nu inseamna ca te uiti numa dupa fotomodele si lucrati la sala dar totus....nu cred ca vrei sa te vezi cu sluti, pitici, grasi, etc. Adica umpic ar trebui sa aiba mai multa grija....Si gusturile nu se discuta. Stiti cum se spune, pentru cineva pare urat iar pentru altcineva frumos. Asa ca loc este pentru toata lumea, nu-i asa?


tipi adulti spre "batrani" care cred ca sunt si libidinosi. Nu am prea pierdut vremea cu ei ca nu are nici un sens. S-ar putea ca unii sa caute doar sa comunice pe chat si uneori poti avea parte de conversatii intelectuale, amuzante ca doar sunt cu un adult "trecut prin viata". Nu stiu insa cum se face ca mereu aceste conversatii ajung la subiectul "sex" si atunci clar, este mai bine sa te retragi nu pentru ca te-ar speria dar e mai bine, cel putin cand deja vezi ca de asta te cauta ca sa continue povestea. Zici ca parca s-ar hrani din asta. Cred cu adevarat ca singuratatea nu e usoara, mai ales cand ajungi la maturitate. Divortati sau vaduvi isi mai clatesc ochii pe internet. Bine, mai sunt si cuplatii care fara nici o jena, cauta aventuri. Cred ca din moment ce sunt "cereri" s-ar putea sa gaseasca si oferte disponibile. Internetul e o gradina mare...

Din cand in cand dau peste tine singurii si frustratii. Cu acestea nu ai ce povesti si termini repede. Inca nu am reusit sa inteleg aceasta categorie.

Sa nu uitam categoria celor "putin bolnavi" sau obsedati de sex, care cauta doar cu cine sa vorbeasca despre asta, sa se foloseasca de asta. Se pare ca sunt unii care se dezbraca pe web cam si intretin relatii sexuale. Deja sunt depasita, dar chiar exista si o asfel de categorie si nu pot trece cu vederea. Brrrrr!

Categoriile de care m-am lovit mai des si care m-au determinat sa am asa niste trairi mai intense au fost

categoria celor singuri care se bucura de asta, (burlacii). Lucreaza, sunt independenti, de multe ori "invart mici afaceri", deci , teoretic au si ceva bani, stiu ce vor dar stau mult in compania prietenilor si nu pe uscat ci servind diverse bauturi alcoolice.. Sunt vesnic  intarziati si se "implica' in relatii mai mult ca sa aiba o partenera de sex si de vazul lumii, sa dea bine in societate ca totus au o varsta, cand mai merg la evenimente, au iesiri. S-ar putea sa nu fie de lepadat daca nici tu ca femeie inca nu cauti ceva serios si poti accepta cadourile, atentiile materiale de obicei, ca sentimental nu se implica.

Mai sunt, pe alocuri si indivizi cu care pare ca te intelegi, isi ascund dorintele sexuale in sparele unor subiecte care se pare ca pentru inceput par a fi comune si zici ca ar putea sa-ti devina colaboratori in ceva afaceri sau activitati. Nu stiu daca se "merita" sa te risti.

draguti, stilati, au o oarecare educatie si in continuare se educa si cu care poti sa ai o conversatie. Sunt putin emotivi la telefon si cand te intalnesti cu ei dar in acelas timp, destul de siguri pe ei. Ceva totus lipseste, scanteia, poate sunt mici de inaltime sau grasuti, sau doar umpic cam cat tine la inaltime, sau pur si simplu faptul ca iti dau de inteles aproape din momentul in care te vezi cu ei ca le-ai creat o impresie buna si ar vrea ceva mai mult, deja te determina incontient sa nu-i mai vrei. Ai o retinere pentru ca totus scapa un mic tremurat cand te imbratiseaza (de emotie). Ce sa spun baietii astea cred ca sunt tare buni de pastrat ca prieteni, bine, daca nu se simt respinsi si frustrati. (Au tot dreptul). Totus sunt de admirat ca sunt tari pe pozitie si dam stiu ce vor dar nu doresc sa te supere.......Pacat!   .Poate ca tocmai aici e buba...Le lipseste un strop de curaj ca sa te supere putin ca sa ajunga in aria celor ....

care stiu ce vor (sa puna labuta pe tine)... Sunt frumusei bata-i norocul si daca nu sunt, ajung sa te faca sa-i placi pentru ca nu sunt urati si destepti sunt, clar!. Au insa o incredere in ei si niste metode de a te aborda, de a-ti conferi incredere si atentia de care ai nevoie, ca nu rezisti sa nu te "topesti umpic" oricat de puternica ai fii.

Iar categoria care ma intriga cel mai mult si umpic ma dezgusta este cea a tipilor cuplati sau casatoriti. Cel mai enervant e ca ajungi sa te intelegi, chiar sa schimbi cateva subiecte de conversatie placute, normale...dupa care te trezesti ca sunt "sinceri" si te anunta ca sunt cuplati (fie in relatii frumoase, fie casatoriti, fie in relatii "de la inceput" gresite), fiecare cum se simte. Nu e rau sa schimbi o vorba dar ei vor distractie inafara cuplului....Vor sa se aventureze si sa se distreze. Culmea e ca nu au nici o mustrare de contiinta. Li se pare normal sa mai "condimenteze" putin viata. Ba mai mult, vin cu argumente ca le este "mai bine" ca si cuplu daca fac asta. Binenteles ca au o impresie buna despre ei ca masculi si sa nu mai povestim cat de potenti sunt.  Bolshit! Asta sa o creada ei! Nu stiu de ce am impresia ca sunt buni de gura si de laudat.  S-ar putea totus, chiar sa fie mai rar printre ei situatii de tipi cu relatii esuate dar care inca nu sunt in stare sa faca ceva in privinta asta si se complat in mizeria pe care o simt zi de zi.

Era sa uit, dar nu am facut-o pana la urma, de acei tipi, care, dupa ce isi dau seama ca nu au nici o sansa cu sexul, se calmeaza si prefera o prietenie virtuala, cu diverse discutii si povesti, eventual confesiuni. Asfel de "relatii" pot dura ca si timp, ani de zile, uneori cu pauze de luni sau ani....Pot spune ca pot fi interesante asfel de relatii. Si nu duc intotdeauna la o intalnire reala.

                                                              sursa foto familie-relatii.acasa.ro, dating, dating online, intalniri, intalniri online, matrimoniale, intalniri cu straini,  intalniri pe net, intalniri pe internet, tipi pe net, indivizi pe net, discutii pe chat, videochat, cuplati si casatoriti, burlaci, tipuri de barbati, tipuri de barbati la intalnirile online, categorii de barbati, categorii de barbati in online, categorii de barbati pe site-urile de socializare, intalnire oarba, blaine date, prima intalnire online, site-uri de socializare, site-uri de dating, site-uri de matrimoniale, 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

părerea ta