Mănâncă, roagă-te, iubește

 Aseară am fost la film cu fetele.....unul care merită văzut...

Autoarea-personaj își ia liber un an de la viață și pleacă în călătorie pentru a-și îndeplini câteva dorințe ascunse și mult amânate. E adevărat, își permite acest lucru,  personajului are niște posibilități pe care nu oricine le are, dar ideea este că oricum ar fi, poate să fie un exemplu. Pleacă pentru a scăpa de Depresie și Singurătate, pentru a învăța să respire și să aibă încredere din nou.În Italia, ea se bucură de deliciile culinare, dar se cam îngraşă, în India se încarcă spiritual făcând yoga, având un guru şi stând într-un “ashram” (un fel de complex religios plin de verdeaţă unde respectă mai multe tradiţii hinduse), iar în Indonezia se reîndrăgosteşte.

Pe drum găsește paste, oameni fericiți, înghețată, oameni săraci, guru, prieteni, ierburi vindecătoare, biciclete, orez. Se desparte fără regrete de cele două cunoștiințe (Depresia și Singurătatea). Învață limba italiană, învață să se roage și să se scufunde în liniște, iar eforturile ei sunt răsplătite cu încă o doză de iubire.

„Mănâncă, roagă-te, iubește” este o carte care se citește singură și în care, căutând printre rânduri, oricine se regăsește. Spune multe, dar le spune cu atâta naturalețe și umor încât e imposibil să nu-ți placă de Liz și de toate personajele (reale) pe care le adună în jurul său.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

părerea ta