Cel mai important lucru pentru o persoana sanatoasa este un sistem imunitar puternic. Atunci cand sistemul imunitar este puternic, el poate lupta cu daunatorii, inclusiv cu cancerul. Deci, http://www.directproprietar.ro/Sanatate ne indeamna sa facem aceasta reteta:
ingredinete Suc de legume impotriva cancerului
-300 g sfecla
-100 g morcovi
-100 g capete de telina
-30 g ridiche neagra
-1 cartof nu mai mare decat un ou de gaina (daca suferiti de cancer la stomac trebuie sa utilizati cartof crud, iar daca aveti un alt tip de cancer, puteti inlocui cartoful cu un decoct de coaja de cartofi – 250 ml)
-300 g sfecla
-100 g morcovi
-100 g capete de telina
-30 g ridiche neagra
-1 cartof nu mai mare decat un ou de gaina (daca suferiti de cancer la stomac trebuie sa utilizati cartof crud, iar daca aveti un alt tip de cancer, puteti inlocui cartoful cu un decoct de coaja de cartofi – 250 ml)
Mod de preparare Suc de legume impotriva cancerului:
Faceti din toate legumele crude un suc proaspat cu ajutorul unui storcator. Apoi, trebuie sa il filtrati printr-un filtru extrem de fin sau mai multe straturi de tifon. Acest suc ucide celulele tumorale. Beti sucul pe stomacul gol de mai multe ori pe zi.
Important:
Atunci cand o persoana sufera de cancer, nu ar trebui sa manance:
Atunci cand o persoana sufera de cancer, nu ar trebui sa manance:
- Carne
- Zahar si produse zaharoase
- Alimente afumate, prajite, conserve sau prea sarate
- Lapte proaspat, frisca, unt, branza si alte produse lactate cu grasime din lapte
- Paine alba, faina alba si toate tipurile de produse de panificatie
- Alcool, bauturi racoritoare, care are stabilizatori, indulcitori, arome, culori sau cu alți aditivi, marcati cu litera E, cum ar fi E120 care este prezent in Coca-Cola, Pepsi Cola, Fanta, Mirinda si altele.
- Nu fumați
- Nu beti cafea si ceai negru
Care sufera de cancer pot manca:
- Seminte si nuci crude, hrisca. Toate acestea contin vitamina B 17, care distruge celulele canceroase. Mancati migdale, alune, nuci, fasole, linte, cereale, cartofi (fierti sau copti).
- Fructe si legume – prune, mere, rodie, dovleac, pepene verde, pepene galben, zmeura, capsuni, mure, ardei roșu și verde, rosii, spanac, toate tipurile de varza, napi, morcovi, telina.
- Ulei rafinat de masline, seminte de in, nuc, arahide, ulei de susan.
- Ceai de slavie, galbenele, urzica, coada-calului, sunatoare, lamaie, menta, ceai verde.
- Iaurt degresat si lapte de capra proaspat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
părerea ta