Peşte la cuptor



peste la cuptor


Ingrediente
  • peşte file 
  • 4 cartofi
  • 2 morcovi
  • un ardei gras
  • o ceapă
  • o lămâie
  • ulei
  • condimente pentru peşte
  • vin alb







Cum se face

1. Peştele se lasă să se dezgheţe
2. Se încălzeşte cuptorul
3. Într-o tavă de friptură sau bol de lut se aşază peştele, şi peste el legumele curăţate şi tăiate
4. se adaugă apă, ulei, condimente (sare, piper, condimente de peşte), se acoperă cu o folie de aluminiu şi se dă la cuptor
5. Când scade apa ar trebui să fie gata. Adăugaţi rondele de lămâie sau doar suc de la ea.

Dacă vreţi puteţi să faceţi un sos din făină, smântănă de gătit, vin şi puţină sare.

Simplu şi uşor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

părerea ta