o poveste despre zona de confort

T🙏Mesajul zilei:🙏   A fost odata un rege care a mers in vizita intr-un regat vecin. Acolo a primit in dar o pereche de papagali minunati.
Intors acasa, regele a pregatit un loc special pentru acestia in gradina sa si a chemat pe cineva sa ii dreseze.
Intr-o zi, dresorul a venit la palat si l-a informat pe rege ca unul dintre papagali zbura zilnic pana spre cer, in timp ce celalalt nu se misca de pe creanga sa de cand a sosit.
Auzind acestea, regele a adus dresori si vindecatori din toate regatele invecinate, dar nimeni nu a reusit sa faca papagalul sa se miste de pe creanga lui.
Intr-un final, regele a adus un taran si l-a rugat sa se ocupe de problema.
A doua zi papagalul zbura deasupra gradinilor palatului. Regele a chemat de indata taranul si l-a intrebat: "Cum ai reusit sa faci papagalul sa zboare"?
Plin de modestie, taranul a raspuns: "A fost foarte usor, Maiestate. Pur si simplu am taiat creanga pe care statea pasarea".
***
Toti suntem inzestrati cu capacitatea de a ne inalta in viata, dar ne este teama sa adunam curajul pentru a face acest lucru, agatandu-ne de ceea ce este cunoscut si sigur.
Uneori viata, prin situatiile sau persoanele pe care ni le pune in cale, ne taie creanga de sub picioare si atunci avem doua variante: sa ne prabusim sau sa zburam spre alte inaltimi.
Zonele cunoscute sunt confortabile, dar acolo nu creste nimic.                        🙏Abia dupa ce depasesti ceea ce Stii si ceea ce Esti acum, atunci iti depășești Egoul si  poti incepe sa Te transformi si sa cresti.
🙏Viata este mai mult decat a sta pe propria Ta creanga.     🙏Viata incepe atunci cand iti confrunti si iti cuceresti propriile frici si alegi curajul, urcand intentionat si constient, cat mai muulte trepte ale curajului !!!

Alaturi de Tine si de  evolutia Ta !!!💚
🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

părerea ta