Despre sfaturi

":Niciodată să nu dai sfat nimănui, până când nu l-ai trăit tu! Cel ce dă sfat, dar el nu l-a trăit, este ca izvorul de apă pictat pe perete." Arhimandrit Ilie Cleopa

Multumiri Lui Dumnezeu de la sora mea





cu sora mea, multumiri, la multi ani, aniversari, multumiri lui dumnezeu, binecuvantari, motive de bucurie, ganduri frumoase

Multumesc Domnului pentru ca m-a creat, m-a tesut in chip minunat in pantecele mamei mele, pentru ca apoi in copilarie sa se ingrijeasca de mine oferindu-mi sanatate sa pot sa sar din podul bunicilor, sa ma catar pe toate :)) gardurile si in toti copacii...
Mi-a dat o curte plina cu fructe de toate felurile ca sa ma bucur de vitamine din plin si sa fiu mereu plina de energie. ;))
Multumesc Domnului pentru familia in care m-a asezat, familie cu oameni de multe feluri de la care am invatat:
- ca munca nu e o rusine, ci o onoare
- sa imi iubesc surioara ca doar una am  Ioana Găzdac
- ca daca sunt vinovata trebuie sa imi asum vina
- ca daca am rabdare primesc lucrurile cerute
- ca cine este de una este de toate - vrei sa te distrezi; atunci muncesti prima data
- ca daca iti pui increderea in Dumnezeu, El poata de grija.

Multumesc azi Domnului pentru viata ce mi-a daruit-o; pentru oamenii pe care a stiut sa ii puna langa mine, sau .... langa care m-a asezat pe mine pentru cate o vreme, ca sa ma slefuiasca si sa ma modeleze asa cum stie ca este cel mai bine pentru mine.

Multumesc Domnului Dumnezeu pentru tot ceea ce mai are inca sa ma invete si ma rog ca ochii si inima sa imi fie deschise, sa ma las modelata in continuare in viata ce imi sta inainte. Sa invat sa stau sa astept implinirea voii Sale pentru mine; sa nu cartresc, ci sa am rabdare.
Pentru ca asa cum pana acum m-a purtat, stiu ca imi va purta grija si de acum inainte - si cat de des nu am inteles planurile Sale, dar la final am vazut ce perfecte au fost pentru mine.
Asa ma rog azi Doamne sa imi dai putere si intelepciune sa fiu multumitoare pentru toate lucrurile: cele prin care m-ai trecut, cele prin care ma treci si cele prin care ma vei trece.