Povestea celor trei purceluşi - desene animate

Îmi închei ziua cu desene animate.



1 mai



Încep cu un oftat....Aştept să mi se adune gândurile pentru a concepe ceva.

Mă uit pe geam. Pare că afară e linişte deplină. E o plăcere să vezi cum doar în câteva zile natura a renăscut. Soare, copaci, verdeaţă....Lumină şi căldură...Dacă ies în balcon mă încântă păsărelelor cu jocul şi cântecul lor. Pare că aparent la Cluj e bine.

Mai ales că şi vremea ţine cu noi şi în acest weekend prelungit am avut parte numai de soare şi căldură, ce ne putem dori mai mult decât să profităm de toate aceste aspecte bune.

Nu ştiu cum se face că mereu apar neplăceri chiar dacă nu ţi le plănuieşti. Dacă vremea e bună, ce ar fi să apară  neîţelegeri în casă....Iacă aşa ca să nu ne putem bucura cu adevărat de toate.

Odată cu revenirea naturii la viaţă, s-au umplut parcurile prin Cluj de omuleţi mici şi mari care mişună zi de zi, profitând la maxim de soare, umbră, mirosul frunzelor proaspete, dar şi de spaţiile destinate mişcării. În ultimele zile m-a ajutat iubitul meu să-mi fac curaj de a ieşi şi eu afară, la aer şi la puţină mişcare....Ce bine e! E o plăcere! Cu bicicleta sau pe jos, merită să-mi las pentru câteva ore activităţile zilnice de pe calculator, statul pe internet şi să mă bucur de atmosfera reală de afară.

Azi pentru că este 1 mai, am ieşit la plajă. Se pare că nu am avut parte de mici şi grătare dar m-am răsfăţat cu căpşuni, dulciuri şi m-am mutat de pe o parte pe cealaltă a prosopului citind reviste, cărţi sau completând integrame până când m-am săturat de căldura soarelui şi m-am mutat la umbră.....

Aşadar nu am lăsat să treacă această zi fără să-mi scot nasul la soare....

Dialog cu iubitul meu

În joia mare a Sintelor Paşti, ne aflam în Moldova...Mai exact, seara în curtea bisericii la cimitir, în timp ce vopseam un gard ce înconjura mormântul unor străbunici, poate.....Dintr-o discuţie în alta destul de serioase şi importante ( destul de rar prindem câte un  moment dintrăsta liber la discuţii), eu după ce am stat câteva secunde pe gânduri îl întreb nevinovată pe iubitul meu:

- "Iubitule,  când ne-am cunoscut  tu ce ai văzut la mine ?
- Numa Dumnezeu ştie."